5 Manaʻo kōkua hānō a me ka maʻi maʻi no kahi home olakino no nā lā hoʻomaha

Hoʻohauʻoli nā mea hoʻonani hoʻomaha i kou home.Akā hiki iā lākou ke lawe maihānōaallergens.Pehea ʻoe e hoʻonani ai i nā keʻena i ka mālama ʻana i kahi home olakino?

Eia ʻelimahānō & allergy friendly®nā ʻōlelo aʻoaʻo no kahi home olakino no nā lā hoʻomaha.

  1. E hoʻohana i ka pale pale i ka lepo i nā mea hoʻonaninani.E hoʻopuehu iā lākou ma waho a i loko o kāu hale kaʻa e pale ai i ka lawe ʻana mai i ka lepo i loko o ka hale.
  2. E noʻonoʻo e pili ana i kāu mau allergies a me nā mea hānō i ke koho ʻana i kahi lāʻau hoʻomaha a i ʻole lei.Hiki i nā lāʻau ola maoli a me nā leipollenapoʻospores ma luna o lākou a pau.Akā hiki ke uhi ʻia nā lāʻau hoʻopunipuni i ka lepo a me nā mea hoʻonāukiuki.
  3. Inā he mau holoholona kāu, e hoʻomaʻemaʻe pinepine i kou papahele me kaʻO ka hānō CERTIFIED a me ka allergy friendly® vacuum.Inā ʻoi aku ka nui o kāu mau puaʻa i loko ma muli o ke anuanu, ʻoi aku ka nui o kā lākou hulu a me ka hulu.
  4. Wehe i kou mau kāmaʻa ma ka puka i ʻole ʻoe e lawe mai i ka lepo a me ka pollen i kou home.
  5. HoʻohanaCERTIFIED asthma & allergy friendly® mea hoʻomaʻemaʻe eae kōkua i ka wehe ʻana i ka lepo a me nā mea ʻē aʻe mai ka lewa i loko o nā lumi me ka nui o nā mea hoʻonaninani.He mea nui hoʻi ka ea ea maikaʻi i loko e hōʻemi i ka hoʻolaha ʻana o ka coronavirus (ka maʻi e hoʻokumu ai i ka COVID-19).

Hele mai https://community.aafa.org/blog/5-asthma-and-allergy-tips-for-a-healthier-home-for-the-holidays

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: Sep-15-2022